تبلیغات
مجله میهن - خواص یونجه
مجله میهن
جامع ترین مجله علمی ایرانیان


بازدید : مرتبه
تاریخ : شنبه 3 دی 1390
یونجه

مجله میهن
: یونجه، گیاهی است با خواص فراوانی که در بیشتر کشورها به خصوص کشورهای آسیایی از این گیاه به عنوان تحریک کننده اشتها و درمان زخم معده استفاده می شود. در کشور هند از برگ یونجه برای درمان زخم معده، درد آرتریت روماتوئید و برطرف کردن احتباس آب استفاده می شود. برگ این گیاه سرشار از ویتامین های مورد نیاز بدن از جمله تمامی ویتامین B،A،D،EوK است.
* سردردهای میگرنی را کاهش می دهد.

* میزان قلیایی بدن را افزایش می دهد.

* اختلال خودایمنی را درمان می کند. 

* خون، کبد و روده را تصفیه می کند.

* از بروز سکته پیشگیری می کند.

* میزان قند خون را پایین می آورد.

* مصرف روزانه مخلوطی از آب یونجه، هویج و کاهو به مقدار مساوی به رشد مو کمک می کند. غنی از عنصرهای مفید برای رشد مو است و مانع از ریزش مو می شود.

* با پایین آوردن میزان کلسترول خون، در کاهش خطر بروز بیماری های قلبی نقش دارد.

* دم کرده آن با نعناع، برای سیستم گوارشی بسیار مفید است.ناراحتی های گوارشی مانند حالت تهوع، زخم معده و سوء هاضمه را برطرف می کند و اشتها را بهبود می دهد.

* مصرف منظم آن، سموم بدن را دفع می کند.




طبقه بندی: خواص گیاهان، 
برچسب ها: یونجه چه خواصی دارد؟،
ارسال توسط سردبیر
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
نظر سنجی
مجله میهن را چگونه ارزیابی می كنید؟





528 رای
صفحات مجله
پیوند های روزانه
پربازدید ترین ها
خبرنامه مجله

لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید

Delivered by FeedBurner

محصولات مجله