تبلیغات
مجله میهن - خواص لیچی
مجله میهن
جامع ترین مجله علمی ایرانیان


بازدید : مرتبه
تاریخ : سه شنبه 6 دی 1390

لیچی

مجله میهن: لیچی میوه استوایی بومی جنوب چین، کروی شکل با پوست زبر و چرم مانند و به رنگ صورتی است. داخل میوه سفید، شیرین و پرآب است. دانه این میوه اگر چه سمی نیست، اما نباید مصرف شود.


خواص:  

این میوه کم کالری، بدون چربی اشباع شده و کلسترول و غنی از فیبر غذایی است.

انرژی بدن را افزایش می دهد.

الیگونول (نوعی پلی فنول) موجود در آن خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدویروسی دارد. علاوه بر آن گردش خون را بهبود می بخشد، باعث کاهش وزن می شود و از پوست در برابر اشعه مضر خورشید محافظت می کند.

مانند مرکبات منبع عالی ویتامین C است.

ویتامین B موجود در آن به بدن در سوخت و ساز کربوهیدرات، چربی و پروتئین کمک می کند.

خاصیت هضم کننده دارد.

از لخته شدن خون و آسیب جدی سلول ها پیش گیری می کند و تا ۵۰ درصد احتمال سکته بیماران را کاهش می دهد.

مس موجود در این میوه برای تولید گلبول های قرمز لازم است.

حاوی ماده معدنی است که برای رشد استخوان کودکان مفید است.

برای رفع سرماخوردگی، تب و گلودرد مفید است.




طبقه بندی: خواص گیاهان، 
برچسب ها: لیچی چه خواصی دارد؟، خواص Lychy،
ارسال توسط سردبیر
آرشیو مطالب
نظر سنجی
مجله میهن را چگونه ارزیابی می كنید؟





528 رای
صفحات مجله
پیوند های روزانه
پربازدید ترین ها
خبرنامه مجله

لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید

Delivered by FeedBurner

محصولات مجله