تبلیغات
مجله میهن - خواص تمرهندی
مجله میهن
جامع ترین مجله علمی ایرانیان


بازدید : مرتبه
تاریخ : یکشنبه 21 اسفند 1390

تمرهندی

مجله میهن: تمرهندی، درختی استوایی و بومی آفریقا و هند است. میوه این درخت منبع غنی ویتامین های BC، فیبر، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است. این میوه خواص زیادی دارد که در این مطلب به آن اشاره شده است.


برای درمان تر ک های استخوان (مویه) به کار می رود، عصاره مخلوط تمرهندی با روغن کنجد را روی قسمت آسیب دیده بمالید.

آنتی اکسیدان، ویتامین C و E و فلاوانوئید موجود در آن نقش ماده طبیعی ضدسرطانی را ایفا می کند.

تقویت کننده سیستم گوارش است.

ویتامین C آن بیماری اسکوربوت (نوعی بیماری خونی ناشی از کمبود ویتامین C) را درمان می کند. برای درمان سریع عصاره غلیظ شده آن را با کمی نمک، فلفل سیاه و یک شیرین  کننده میل کنید.

برای تسکین درد و ورم ناشی از پیچ خوردگی، مخلوطی از آب، نمک و عصاره غلیظ شده تمرهندی را روی قسمت آسیب دیده بمالید.

غرغره کردن با آب حاوی عصاره جوشیده شده تمرهندی گلودرد را تسکین می دهد.

با کمبود آهن مقابله می کند.

نیاسین نوعی ویتامین B موجود در تمرهندی، در کاهش کلسترول مضر و افزایش کلسترول مفید موثر است.




طبقه بندی: تغذیه،  دانستنی ها، 
برچسب ها: تمرهندی چه خواصی دارد ؟،
ارسال توسط سردبیر
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
نظر سنجی
مجله میهن را چگونه ارزیابی می كنید؟





528 رای
صفحات مجله
پیوند های روزانه
پربازدید ترین ها
خبرنامه مجله

لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید

Delivered by FeedBurner

محصولات مجله